Ögonfransar och bryn-onsdag morgon..

Kommentera
Vill göra så mycket.. så mycket...🙂Vissa dagar...andra inget alls...Märkligt det där..
 
Jag har tänkt, men det har stannat vid en tanke, att jag skulle färga mina ögonfransar och bryn i flera dagar nu..veckor känns det som..men det har tagit emot...så mycket att det inte har blivit gjort...Men idag, tidigt på morgonen dessutom, infann sig lusten..Det är ju allt lite "baltigt" och det kan vara bra att inte ha någon tid att passa eller något viktigt möte direkt efter färgning då det ändå känns att ögonen blir lite ansträngda. Väldigt skönt att slippa måla dem direkt efter också.
 
För det gör jag, målar dem. Jag använder mascara så gott som dagligen. Att jag färgar fransarna beror på att jag gärna vill känna mig lite finare även omålad så att säga.
 
Jag har nu också testat ett helt fantastiskt ögonfransserum och jag är så fascinerad! Hur är det möjligt att det kan sätta sån fart på tillväxten av fransar??? Jag fattar det inte! Fast å andra sidan; jag tillför ju näring till blommorna också....😉
 
 
Jag har aldrig någonsin testat ögonfransserum. Och dyrt som attan är det också. Minns inte riktigt vad det var som gjorde att jag bestämde mig för att testa...? Jag läste iallafall på, "bäst i test" och sådär och sen slog jag till..Började använda det nu 1 augusti..? Och som sagt; jag tvivlade starkt..och det svider att lägga de pengarna på något som man inte vet fungerar..det är minsann skillnad på skor eller handväskor...
 
Men jag är helt begeistrad! Det funkar ju!! Fransarna växer så det knakar! De blir inte bara längre och fler. De blir fylligare och jag upplever att de som växer ut är mörkare än vad de varit tidigare. Värt att testa alltså! Jag minns inte vad det stod, men jag tror det var att man skulle märka resultat efter typ sex veckor eller så men jag kan säga att jag tycker att det gick betydligt snabbare än så. Det kan i och för sig bero på att jag "överdoserade". Jag har en tendens att göra det när det är kul att testa något nytt..😁Jag började prick 1 augusti och tog på det på kvällarna innan läggdags och jag märkte stor skillnad redan 1 september.
Definitivt värt pengarna! Nanolash!
 
Så, nu är jag nöjd med fransarna och brynen för tillfället. Nu ska jag ta en sväng till en hudsalong på fredag och låta ansiktet få en rejäl rengöring och vitaminboozt efter sommaren.
 
Det kan till och med vara så att de där nagellacken som stått ute på altanbordet i uterummet i två veckor kommer till användning under eftermiddagen och kvällen...den lusten har inte heller infunnit sig. 
Än.